Miért jó a bérlés?

Ha világ erre megy, te miért ne mennél…
Az utakon közlekedő nagy értékű autók 90%-a bérelt, hiteles, céges. Ha ők megtehetik, hogy bérlik az élményt és sajátjukként adják elő, Te miért ne tennéd?
Bérelj 1 napra, 1 hétvégére, 1 alkalomra, 1 hétre vagy 1 évre. Mindenben tudunk segíteni.

17 év autóértékesítéssel a hátunk mögött szerencsésnek érezzük magunkat, hogy minden élethelyzetben a megfelelő autóval tudtunk jelen lenni. Cabrióztunk a Káli medencében, off roadoztunk a hegyekben, kergettük egymást a szerpentinen sport autóval, előzgettük egymást versenypályán, utaztunk barátitársasággal külföldre kisbusszal, hogy még az út alatt is együtt lehessünk és jelentünk meg üzleti tárgyaláson luxusautóval, hogy a partner komolyan vegyünk bennünket.
Szerencsések vagyunk, mert ehhez nekünk csak ki kellett állni a szalonból (?kereskedésből?), egy az adott élethelyzethez illő autóval és élvezni az autó  nyújtotta előnyöket.  

Ha világ erre megy, te miért ne mennél…
Az utakon közlekedő nagyértékű autók 90%-a bérelt, hiteles, céges. Ha ők megtehetik, hogy bérlik az élményt és sajátjukként adják elő, Te miért ne tennéd?

Miért hagynád ki a cabriózás élményét, Miért vennéd el az élményt a feleségedtől, gyermekedtől és magadtól, hogy átéld amire vágysz? Miért ne állhatnál be büszkén a szülőfaludba, városodba egy menőbb autóval?

Miénk a fenntartás és az üzemeltetés terhe, legyen a Tied az ÉLMÉNY. 

1 napra, 1 hétvégére, 1 hétre, 1 hónapra vagy akár hónapokra.